Kamis, 15 November 2012

av formørkelser kan forårsake jordskjelv

Det er byer i Chile og Peru som feirer lunar og solar eclipses. Etter formørkelser har gått, venter de deretter på jordskjelvet. Oftere enn ekiosku.com jual ikke får de et jordskjelv fordi sine kystlinjer er langs ringen for brann, eller et stort jordskjelvsonen. Does det likt tingen skjer i det indiske hav der platene ser ut til å være sprengning og kommer fra hverandre i steder? Okay så, la oss snakke om dette skal vi?

PhysOrg (dot) com hadde et interessant stykke med tittelen; "Total solformørkelse i Australia, 14 nov" på den 6 November 2012 som fremgår; "En total solformørkelse vil være synlig fra den nordøstlige Australia-kysten, langs Great Barrier Reef, omtrent en time etter soloppgang på 14 November der, som tilsvarer ettermiddagen tirsdag 13 November, i USA."

Vi vil se om det er nok til å utløse et jordskjelv enten under eller rett etterpå? Det kan være en god case-studie. Det er noen seismologists som er enig med disse teoriene, og som tror at liten endring i gravitasjon på grunn av formørkelser kan forårsake jordskjelv. Selvfølgelig, feil har allerede noe ustabilt, derfor en liten ting kan utløse den. Det har vært et stort antall jordskjelv i rundt det indiske hav, også rundt Australia i de siste fem årene. Mange av dem er ganske store på Richters skala.

Nei, dette er ingen konspirasjon teori, selv om noen kan avfeie dette mangel på empirisk bevis, ville jeg sender til deg at det er på tide vi begynner å tenke om dette, dokumentere hva som skjedde, og prøver å spore forbi data i disse to fenomener tilfeldigheter. Det har vært noen folk som studerer dette, og har skrevet papirene. Men mange av dem har vært like utenfor det akademiske området av vitenskap. Noen av folkene som studerer dette har blitt kalt pseudovitenskap spekulanter. De har blitt kalt gal. Men er det ikke alltid hva de kaller folk som har nye teorier?

Det jeg sier til deg er dette; bare fordi vi som mennesker ikke har sette two and two together på dette emnet, ikke betyr at trenger vi ikke videre etterforskning. Vi får ikke en total eclipse det ofte, spesielt over en stor sone av kjente jordskjelvet aktivitet. Vi gjør ofte nok i Sør-Amerika, og i Asia, men denne gangen har vi en sjanse til å gjøre noen studier i en annen region, og derfor tror jeg vi bør. Jeg ber deg om å Vennligst vurdere alt dette og tror på den.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar