Rabu, 14 November 2012

Een verschrikkelijke vergissing voor ziekenhuis of laboratorium

Met kanker bewustzijn de hot topic van ieders agenda deze maand heeft de INMO ook hun eigen initiatief om te helpen slag bij kanker en bewust van zijn leden genomen.

De INMO en Cornmarket hebben tyas mirasih een geweldige respons naar de roze macht Gratis Breast Health Assessment initiatief verpleegkundigen. Het is uitsluitend beschikbaar voor leden van de beschermingsregeling INMO inkomen.

De respons in Dublin na de lancering was zeer veelbelovend. Meer dan deelgenomen 48% van de mensen uitgenodigd. Evaluaties zijn verricht rond Dublin City alle September en blijven deze maand. Cork City en Bantry ervaren een soortgelijke reactie met een 47% respons.

Maar oktober is niet alles over roze macht, een blauwe Power-initiatief ook op de INMO wordt uitgevoerd. Het doel van het programma is een prostaat en teelballen beoordeling beschikbaar maken voor alle verpleger leden.

Het is al een maand van roze fondsenwervers en liefdadigheid gebeurtenissen alle ten voordele van borst kanker bewustzijn. Naast deze gebeurtenissen waren er de schokkende krantenkoppen van de mislukkingen van het Ierse gezondheidszorgstelsel.

In het nieuws hebben we gezien of gelezen over de vrouw Mrs. Fahey die was een verkeerde diagnose gesteld. De diagnose kwam na 19 maanden vanaf de dag dat ze was de eerste maal bij Barrington het ziekenhuis in Limerick. De tests werden herhaaldelijk terug negatieve van UCHG toen ze in feite positief waren. Deze gebeurtenissen hebben geleid tot de reeks onderzoeken en reorganisatie die de kanker health service in Ierland hebben verbeterd. Dit leidde ook tot de centralisatie van borst kanker diagnose en behandeling in 8 gespecialiseerde centra in heel Ierland.

Een verschrikkelijke vergissing voor ziekenhuis of laboratorium te maken worden een verkeerde diagnose gesteld is, maar van deze ongelukkige gebeurtenis is er verbeteringen die zijn aangebracht om ervoor te zorgen dat dit soort dingen niet opnieuw zal gebeuren.

Één op de tien vrouwen in Ierland krijgt borstkanker en meer dan 2.500 vrouwen zal worden nieuw-gediagnosticeerde dit jaar. Driekwart van deze vrouwen zal boven de 50 worden. Een gemiddelde van 621 vrouwen sterven aan kanker van de borst elk jaar.

Met dit in gedachten moeten wij bevelen alle bedrijven en mensen die hebben het inzamelen van geld en zal blijven doen in oktober.

Een voorbeeld is dat ooit Green Health Food winkels ging alle roze om fondsen te werven voor National Breast Cancer Research Institute. Zij bieden een percentage van hun omzet van hun meest populaire producten, die zal worden gemarkeerd in het roze in opslag. Zelfs Liam Neeson gestript tot roze broek voor breast cancer awareness month op de Ellen DeGeneres show.

Meer dan één op de tien vrouwen zich niet bewust hoe om te controleren op tekenen van borstkanker. Dit moet veranderen als de ziekte meer dan 600 levens per jaar beweert. De roze en blauwe macht voor verpleegkundigen is een geweldig initiatief en is een stap in de goede richting voor kanker bewustzijn. Meer dan overleven 80% van de vrouwen kanker van de borst voor vijf jaar of langer met verder onderzoek. Vrouwen zijn steeds meer bewust van de symptomen en vroege opsporing is de sleutel.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar