Sabtu, 17 November 2012

llisista vihollisista, kuin itse, vastaavast

Nivelet ovat käytetty lyhyen aikavälin mittari, vähittäiskaupan keinottelija suosiossa. Nämä kauppiaat yleensä kaupan M1 ja M15-aikataulut. PP, tästä eteenpäin nimeltä käytettiin alunperin lattia kauppiaat analysoida ja osakkeisiin ja futuurit. Pivot point voidaan kuvata ensisijainen tuki tai vastus ja tavanomaisen viisaus kertoo gisel kauppiaiden että hinta toimi todennäköisesti esiintyy kaksi päivittäistä kääntyy tukea ja vastustusta. He uskovat, että he ostaa tai myydä kun hintojen murtaa toimittaa 1 tai kysynnän 1. Nämä kääntyy eri Forex Verkkosivujen Julkaisija lisätään helposti kaupankäynnin suunnitelma tietojen keinottelija halutessa käyttää analyysi-ja suunnittelutarkoituksiin.

Kääntyy käytetään yleensä kaksi syytä; 1. Määritettäessä suuntaus ja 2. Stop-loss määrittäminen. Kääntyy antaa tunteen luottamus keinottelijoita, jotka ovat niin tietoisia. Jos yksi voisi omaksua ajatus joidenkin linja kaavio tilan hinta ylös tai alas. Kun kääntyy pettymystä tai epäonnistua... kuulet kauppiaita ympäri maailmaa valittaa ääneen niiden kääntyy laskettiin väärin.

Kauppa- ja investointeja pankit, hedge-rahastot, suuret monikansalliset yritykset, keskuspankkien maailman hallitukset hallitsevat markkinoillemme. Kutsukaamme heitä kollektiivinen "valaiden ja hait maailman". Niiden valtameri on neljä miljardia dollaria valuutta, joka pesee rannasta rantaan päivittäin.

Koska valaita ja haita ei tunnettu luonnollisista vihollisista, kuin itse, vastaavasti tulee avuksi. Toivon, että pian olet siitä... Merialueilla meidän poistaa mies esimerkkiämme ja olettaa, valaat ja hait vaeltaa vapaasti... ainoastaan pyrittävä tyytyväisyys valtava tarve ruokaa. Olettaen, että hait ja valaat ravinnonsaantia eivät saa syödä itse.

Kuvittele hetkeksi valuutta valaat ja hait täyttävät päätti luoda maailman merillä kerrospukeutuminen ennalta tasolla perusteella vuorovesi. Lisäksi ne päättävät hait kertoa muusta kokoontua tarkka syvyydessä meressä niin valaita vältetään. Epätodennäköistä! Tietenkin on.

Verrattuna aiot elää kaupankäynnin vastaan jotkut suurimmista ja pääoman hoards maailmassa. Markkinoitamme hallitsevat kauppa- ja pankit, hedge-rahastojen suurten monikansallisten yritysten, hallitusten maailman keskuspankit. Kutsukaamme heitä kollektiivinen maailman valaita. Niin he luoda ja kouluttaa alan tarkoituksena on tehdä samoja asioita kuin hait. Media julkaisee kirjoja, videoita ja kaupankäynnin järjestelmiä. Välittäjät tarjoavat indikaattoreita indikaattoreita, jotka saavat sinut turvassa kuten tiedätte, kun hinta nousee ja laskee ja missä päivä siirtyy ovat todennäköisin. Onko tämä mahdollista? Ovat pivot pistettä, niin vapaasti, yksinkertaisesti hait ja valaat tapa tietää, missä ruoka on? Vain sinä voit päättää tästä vastauksesta.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar